Kis hazai érdekesség

 2009.04.18. 00:52

Számszerint néhány barátommal, nyaralni indultunk, és sikerült is. Relatív elég korán érkeztünk, a nyaralás után csak a csodák helyszínének hívott, kis közigazgatási egységbe(de ez egy másik történet), pontosan reggel fél hat után valamivel. Köztudott, hogy ez idő tájt még az is aludni szokott akit kínoznak, így nem véletlen, hogy hirtelen nem tudtunk magunkkal mit kezdeni. Egyszer aztán úgy határoztunk páran,mikor már végre reggel 6 lett,hogy elnézünk a helyi kis vegyeskereskedésbe, megnézni hogy jobb híján miből fogunk életben maradni, és ez a meglepi fogadott minket:

 

  ...no mivel akkor ugyebár csak annyira voltam ébren, mint egy döglött hintaló, de tudtam, hogy ez még jó lesz valamire, csak lefényképezni volt erőm, hogy majd később, mikor ébred a nyáj, majd röhöghessünk rajta.

Címkék: kép ismertető történet hülyeség hatalma

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyombingyom.blog.hu/api/trackback/id/tr951072009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása