Frissítés

 2011.03.20. 10:58

 Köszöntök újra mindenkit én aki a Szoldzsör vagyok. Rengeteg e-mailt, sms-t, telefonhívást, levelet, palackpostát, és pofont kaptam, és mind egy céllal érkezett:... hiányolják a blogról az írásaimat.. 

Mivel a már-már hisztérikusan felajzott hangulatban lévő bugyidobáló lányok tömegét, csak ily módon tudja a rajongásuk tárgya (én) feloszlatni, engedek a követeléseknek, és új gondolatömleny garnitúrát permetezek a világra a blog segítségével. Bedobom magam a mély vízbe, és ismét önfeláldozóan azzal töltöm vészesen alacsony számú szabad óráimat, hogy ismét kielégítsem, kulturális, és filozofikus témájú humor iránti éhínségtek, vagy szómjóságtok. Magyarul: megin' írok most má' ehh!

Hegyezzétek tehát a szemeteket, mert puszta kézzel csapok bele a lecsóba és garantáltan olyan lesz minden.       "KÁMING SZÚÚN"

Címkék: köszöntő hülyeség hatalma

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyombingyom.blog.hu/api/trackback/id/tr962755267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása