Welcome

 2009.04.17. 13:56

Igen! Végre itt vagyunk. Mostmár mindenki megnyugodhat, mert a temérdek kérésnek eleget téve, és a kudarcok gondolatával, az időjárással, és a portásnénivel dacolva, megjelentünk.

Köszöntünk minden kedves látogatót az Ingyombingyom blogon! Ez az oldal a lefáradni akaró, unatkozó, a humort kedvelő, és az elmélkedni szerető egyének melegágya lesz. Sok depressziós kismama, megsértett tinédzser, ideges családapa, normális protézisragasztó után vágyakozó nyugdíjas, és olyan hülyék (mint mi) gyűjtőhelyét szeretnénk megalkotni.

A terv a következő: Itt többnyire írásos formájú, vicces kis humorpacákat fogtok találni (kivéve ha rákapok egy idő után a képlegények szerkesztésére, ill. a videókészítésre mert akkor az is lesz.) Nagyon fontosnak tartom, hogy itt csak eredeti általunk alkotott műveket fogtok találni, szóval a szerzői jog védelme stb...értitek. Kezdetben, azaz most, úgy tervezzük h hetente frissítjük a blogot, de ha nagyobb igény mutatkozik rá, akkor megbeszélhetünk mást is. Nem kell aggódni annak sem, aki nincs kibékülve a betűkkel, ezek nem hosszú müvelmények lesznek, szóval akár lefekvés előtt is betárazhattok egyet-egyet. Ráadásul nem csak hogy praktikus, de kis helyen is elfér, például az ágy alatt, a szekrényben, és ha most tárcsáz, akkor....ja ez nem az...szóval kellemes és soxori időtöltést kívánunk nektek, és boldog karácsonyt...(de csak ha van, mert ha nincs akkor nem).

Címkék: történet köszöntő welcome

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyombingyom.blog.hu/api/trackback/id/tr321070822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása