Tanácsadás

 2009.04.28. 23:52

Sziasztok! Ismét itt vagyok. Mármint nem én, csak a Művem. Gondolom most megérintett titeket a boldogság lágy szele. Na jó, nem erőltetem ezeket a díszmondatokat mert senki sem fogja elolvasni a csodát ami vár rá. Nos, most rendkívül tipikus, teljesen hétköznapi helyzetekkel fogtok találkozni. Ezek fognak segíteni nektek a mindennapi életben való részvételben, és ráadásul még kellemes olvasmány is!Jó olvasgatást!

 

1. Mit kell tennünk, ha arra ébredünk, nem pedig erre? Akik eredetileg is arra szeretnek ébredni, azok semmit, mert nekik így jó. Azok viszont, akik erre szoktak ébredni, azoknak sürgősen kell szedni fél vödör cseresznyét. A gyümölcsöt a végbélnyílásra helyezve kell hármat kukorékolni. Ez után meg kell fordulni a kutyánk tengelye körül (ha ilyen nincs, jó a macska is), és legközelebb már erre fogunk ébredni.

 2. Mi a teendő, ha a dzsinn elfogy a lámpásból? Először is ehhez tudnunk kell, hogy a dzsinn, általában bent van a lámpásban, ezért sokan benndzsinnek is hívják. A lámpás meg, mint köztudott csak benndzsinnel működik, így ha kifogy a benndzsinn, akkor sürgősen újra kell tölteni a benndzsinnkútnál. És ami ezután majd kijön használat közben a lámpásból, az a kinndzsinn. A kindzsinn pedig mindig rámászik valakire, és vagy átváltozik, vagy dzsinn marad. Ezért is mondják, hogy kin dzsinn, kin nem dzsinn. 

 3. Mit tegyünk, ha egyszercsak megtámad minket a moziban a vérszomjas nekrofil keszeg? Képzeljük csak el milyen rémisztő is lehet, ha a moziban ülve a film közepén meglátunk egy felénk közeledő, őrült, nekrofil keszeget, akinek a kést szorongató jobb uszonyán, még látszanak legjobb barátja, kárász szétzilált maradványai. Mit is lehet ilyenkor tenni? A javaslatom a következő: fogjuk meg a keszeget, és tisztítsuk meg a pikkelyeitől, mert azok nem finomak. Ezután távolítsuk el a belsőségeket, sózzuk meg belül kívül és egy nyárs segítségével, süssük enyhén ropogósra! Jó étvágyat kívánok!

4. Mit érdemes tennünk ha a gázblömbe mögötti mogyó nem svittyeg? Azonnal menjünk be a spájzba, és hozzuk ki a dűzlit. A dűzlivel szépen, óvatosan skrejboljuk meg a mogyót. Ezután vegyük elő a violinkulcs készletünket, és kb. egy 12-13-as violinkulccsal piriszkeljük meg a blömbe rötyniét. Aztán egy ronggyal patymagoljuk meg a blömbét tartó szeknit, hogy többet ne kezdjen el svittyegni a mogyó.

5. Mennyire kell félnünk az emberevő szörnyetegektől? Nagyon!!!

6. Mit tehetünk, ha nem értjük a nagyszerű Szoldzsör írásait? Lassan közelítsük meg az említett tehetséget! Győződjünk meg arról, hogy jelenlétünk nem zavarja-e a művész intim szférájának finom rezgéseit! Ha biztosan nem zavarjuk őt, akkor óvatosan jelezzük közeledési szándékunkat, majd bátran, szépen lassan megfontoltan, (ahogy apa kocsit hajt), kerüljünk be, (széles) látókörébe, és verbális úton adjuk elő, a már jól átgyakorolt mondanivalónkat, kérdéseinket. Ha a művész válaszadással tüntet ki minket, egy öcsicsokival jutalmazzuk fáradalmaiért. Amennyiben nem válaszolna a művész, úgy fogadjuk el, hogy nem vagyunk méltók a válaszadására, és egy öcsicsokival köszönjük meg neki a fáradalmait!


 

Címkék: ismertető tudomány áááá hülyeség hatalma

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyombingyom.blog.hu/api/trackback/id/tr791092717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása